Om artsidan

 

Hej och välkommen till Artsidan!

Artsidan är en naturblogg med fokus på arter och biologisk mångfald i Sverige. Här delar jag med mig av mina artfynd, och tipsar om litteratur och tidskrifter med artinnehåll. Jag vill att Artsidan skall vara intressant för såväl den allmänt naturintresserade, som den inbitna artkryssaren. Framförallt är min förhoppning att min passion för naturens små underverk skall lysa genom i mina blogginlägg.

Om du har några frågor om Artsidan, eller om arter och biologisk mångfald i största allmänhet, får du gärna höra av dig till mig.

Hälsningar

Sofia Lundell

Sofia in action

  10 Responses to “Om artsidan”

 1. Wow Sofia, vilken fin hemsida! Du skriver så härligt och tar jättefina bilder! Va spännande att du ansökt om att få illustrera … vad det nu var … =) Fick du ”jobbet”?

  Kram

 2. Tack så mycket! Sista datum för offertinlämnande var i fredags så jag antar att beskedet kommer snart. Om jag får uppdraget kommer du att få veta, var så säker 😉

 3. Underbara bilder 🙂 helt i min smak, älskar ödlor, tror det var en sandödla som jag tog från myrorna häromdagen, tyvärr var den redan död så dom fick tillbaka den 🙂

  intressant fakta…

  ha en skön dag

 4. Hej Sofia!
  Underbar o vacker blogg du har:)
  Jag skall försöka lägga upp den på min vägg så att fler hittar den.
  Stor kram till dig<3
  Kristin

 5. Tack så mycket Kristin! Kram <3

 6. Vilken fantastiskt fin hemsida Sofia!
  Otroligt fina foton och ditt alltid så pedagogiska sätt att förklara och visa karaktärer och egenskaper hos olika arter. Här kan man lära sig mycket.

 7. Hej Sofia!
  Underbar sida – som jag just hittade till när jag sökte efter kamhornad knäppare. Tack för denna sida – du är skicklig!!!

  Jag lade just in detta på facebook:
  ”Vill tipsa om denna fantastiska sida! Den är vacker med poetiska bilder, vetenskaplig och folklig. Mycket skickligt gjort att få in detta in och samma sida!!!”

 8. Får jag publicera en bild från artsidan i tidningen Corren kostnadsfritt? Vem är fotografen av hästiglarna?

  Mvh
  Gunilla Rech
  Corren
  Mjölby

 9. Hej,

  Jag heter Leon och är snart 8 år. Idag hittade jag en skalbagge i skogen som jag undrar vad det är för någon sort. Min mamma har fotograferat den. Vad äter skalbaggar?

  Hejdå,
  Leon

 10. Här finns en till klok och inspirerande tjej:
  vildhjärta.se

  Och här kan man betrakta en del av hennes alster:
  http://www.enkopingskonstforening.com/Bildspel/maria%20westerberg/index.html

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

© 2012 Artsidan Suffusion theme by Sayontan Sinha