Artsidan tipsar

Kryp i naturen

Jag måste bara få dela med av den fantastiska bloggen Kryp i naturen. Bloggen drivs av en kvinna som med stor entusiasm dokumeterar naturens minsta underverk. Hennes främsta verktyg är en kamera med makroobjektiv. Bilderna nedan får tala för sig själva.

krypinaturen

Svävfluga Villa hottentotta

krypinaturen

Tosteblåvinge Celastrina argiolus

krypinaturen

Allmän bågstekel Ophion luteus

krypinaturen

En kortvinge Stenus juno

Biolog och skribent på Artsidan.se

2 Comments

  • anki

    vilket härligt inlägg du gjorde om min sida 🙂 Tack.

    Kulbaggarna ser lite roliga ut när dom drar ihop sej, har aldrig träffat på någon förrän nu nyligt, dom är tydligen svåra att artbestämma utan lupp. Ibland är små små detaljer som skiljer dom åt och inte ens macrot kan visa dom.

    ha en skön helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *